« Terug naar alle Headhunters in België

Kom in contact

Tavernier & Van De Vijver

Antwerpsesteenweg 100

2840 Rumst

Belgium

+32 (0)478 80 39 21

Tavernier & Van De Vijver

  • 3 - 5 medewerkers

Onze menselijke aanpak biedt een authentiek antwoord op de professionele uitdagingen van vandaag. Bedrijven die een doelgerichte koers varen, vinden niet zomaar mensen voor hun organisatie: ze vinden de juíste mensen. Gedreven medewerkers die effectief presteren vanuit hun passie, positivisme en authenticiteit.

Tavernier & Van De Vijver streeft op elk moment naar de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Daarom luisteren wij eerst naar uw verhaal, zodat wij uw organisatie, bedrijfscultuur, strategie en doelstellingen, maar ook uw noden en verwachtingen nauwkeurig in kaart kunnen brengen.

Vervolgens begeleiden wij u bij de profielbepaling, de selectie en het onboarding- en integratieproces. Goed luisteren, de juiste vragen stellen en gericht handelen: dat is de basis van onze effectieve executive search. Dankzij uw verhaal en onze expertise in diverse sectoren en functiedomeinen beschikken wij over de nodige kennis en contacten. Voeg daar uw openheid en onze vertrouwelijkheid aan toe, en we hebben alles in huis voor een people partnership met perspectieven.

Tavernier & Van De Vijver is gevestigd in: