« Terug naar alle Headhunters in België

Kom in contact

Stubbe, Lisart & Partners

Romeinsesteenweg 456

1853 Strombeek-Bever

Belgium

+32 (0)2 269 32 72

Stubbe, Lisart & Partners

  • Actief sinds 2003
  • 3 - 5 medewerkers

Als HR consultancybureau, in functie van uw noden biedt Stulis sprl HR outsourcing diensten en is uw partner in selectie en rekrutering.

De samenstelling van een succesvol team is niet alleen afhankelijk van een efficiënte aanwervingsprocedure, maar ook van een complementair evenwicht tussen de professionele en persoonlijke vaardigheden van elk teamlid.

Gebaseerd op een jarenlange kennis van zaken, helpt Stulis de efficiëntie en het rendement van uw departement te verbeteren door hoogstaand advies te verlenen.

Onze consultants hebben de voorbije jaren waardevolle expertises opgebouwd in verschillende domeinen. Voor onze zakenpartners betekent deze diversiteit een grote toegevoegde waarde.

Concreet betekent dit dat we een extern en gemotiveerd advies verschaffen en de juiste oplossing om aan uw specifieke noden te beantwoorden.

Tweets van Stubbe, Lisart & Partners:

  • We zijn op zoek naar Consulenten voor de regio Brussel: http://t.co/iArcKtEPPi - 27 mei 2013
  • We zijn op zoek naar Office Managers voor regio Brussel: http://t.co/AVEzeGfjbO - 27 mei 2013
  • Wij gaan op zoek naar office managers en consultants voor de Brusselse regio. Interesse? Aarzel niet om ons te contacteren. - 23 mei 2013
  • From now on we also outsource our services. Looking for a temporary or long-term HR to help out? Please do not hesitate to contact us! - 21 mei 2013

Stubbe, Lisart & Partners is gevestigd in: