« Terug naar alle Headhunters in België

Kom in contact

Progressive

Post X Gebouw 8 (5th Floor) Borsbeeksebrug 36

Antwerpen

Belgium

+32 03 613 31 00

Progressive

  • Actief sinds 1990
  • 50+ medewerkers

Progressive Executive Search maakt deel uit van Progressive en richt zich specifiek op senior en topmanagementposities binnen de bouwindustrie, de energiesector en de Engineering, IT en Life Sciences industrieën.

Als bedrijf kunt u Progressive Executive Search inschakelen wanneer u tijdelijke of vaste versterking nodig heeft in het topmanagement van uw organisatie. Wij nemen het gehele recruitmentproces uit handen. Uw individuele wensen en behoeften worden in kaart gebracht waarna onze executive search consultants u een oplossing op maat aanbieden. Hierbij wordt naast de urgentie en de discretie die vaak komen kijken bij dit soort verzoeken, ook rekening gehouden met uw bedrijfscultuur en –structuur.

Als ervaren professional zit u bij Progressive Executive Search goed indien u toe bent aan een volgende carrièrestap en de zoektocht naar een passende functie wilt uitbesteden. Onze service kenmerkt zich door kwaliteit, efficiëntie, integriteit, discretie, een individuele benadering en oplossingen op maat.

Progressive is gevestigd in: